Uppmärkta cyklar och påminnelse om grovsopor…

  • Det står en del cyklar på gården och i cykelrummet som styrelsen misstänker saknar ägare. Då föreningen hade städdag märkte vi därför alla cyklar med ett rött snöre. Tag bort snöret från din cykel, så vi vet att det finns en ägare till den. Vi återkommer med ett datum då vi rensar gården från ”övergivna” cyklar.
  • Styrelsen vill också passa på att påminna alla om att man själv ansvarar för att forsla bort sina grovsopor. Då sådant ställs i något av våra soprum faktureras föreningen för detta, kostnaden är ca 2000kr/tillfälle. Onödiga kostnader som dessa påverkar självklart våra hyror.

Styrelsen vill även passa på att tacka för en trevlig städdag:) Även om vädret inte var det allra bästa så var vi ändå skapligt många som deltog. Förutom att vi märkte upp cyklarna så rensade vi vindarna från skräp, vi grillade, fikade och pratade en del om eventuella planer och önskemål för vad vi vill med vår innergård. Som vi skrev i vårt nyhetsbrev ser vi gärna att ni kommer med förslag och idéer kring detta.

Mvh Styrelsen.